Tuoteryhmät

Myydyimmät

Toimitus- ja Tilausehdot

Yleistä

Nämä sopimusehdot sisältävät Onnin Auto Oy:n verkkokaupan käyttöä koskevat ehdot sekä tuotteiden tilausta ja toimitusta koskevat ehdot. Ostaessaan tuotteita verkkokaupasta, asiakas hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä.
Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Onnin Auto Oy:lle. Onnin Auto Oy:llä on oikeus muuttaa näitä sopimusehtoja. Asiakas hyväksyy muutokset asioidessaan verkkokaupassa. Kulloinkin voimassa olevat sopimusehdot ovat nähtävissä verkkokaupan etusivulta löytyvän linkin kautta osoitteessa www.raskaankalustonvaraosat.fi
Onnin Auto Oy ei ole vastuussa verkkokaupassa myytävien tuotteiden valmistajien sivuilla olevista tiedoista. Verkkokaupassa mahdollisesti esiintyvät valmistajien numerot ovat vain viitteitä.


Tuotteiden tilaaminen ja toimitus

Tilaaminen ja toimittaminen edellyttää, että henkilö on 18 vuotta täyttänyt, luonnollinen henkilö tai yritys.
Tilauksia toimitetaan ainoastaan Suomen alueella.
Kunkin tuotteen hinta, toimitustavat ja toimituskulut ilmoitetaan ostoskorissa.
Käyttäjä voi tehdä tilauksen verkkokaupassa ilman rekisteröitymistä verkkokauppaan. Tehty tilaus sitoo asiakasta.
Arkipäivänä ennen kello 16.00 tilatut tuotteet lähetetään samana päivänä.
Mikäli tilatun tuotteen osalta ilmenee toimitusvaikeuksia, Onnin Auto Oy:n verkkokaupan asiakaspalvelu ottaa yhteyttä tilaajaan.


Maksutavat

Käyttäjä voi maksaa tuotteen verkkokaupassa tilauksen yhteydessä verkkopankin kautta pankkitunnuksilla tai luottokortilla. Maksutavat ilmoitetaan tarkemmin verkkokaupassa.


Tilauksen peruuttaminen ja palautusoikeus

Käyttäjä ei voi peruuttaa tehtyä ja maksettua tilausta verkkokaupassa. Halutessaan perua kaupan, käyttäjän tulee ilmoittaa verkkokaupan asiakaspalveluun (yhteystiedot löytyvät Onnin Auto Oy:n verkkokaupan kotisivulta).
Toimitetuilla tuotteilla on ostohetkestä lukien 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön. Tuote ei ole käyttämätön, jos esimerkiksi autovahaa tai korvatulppia on kokeiltu. Palautuksen tulee sisältää alkuperäispakkaus sekä kaikki pakkaukseen kuuluneet osat, dokumentit ja pakkausmateriaalit. Tuote voidaan palauttaa joko postitse tai Onnin Auto Oy:n myymälään Helsinkiin. Ilmoitus palautuksesta Onnin Auto Oy:lle tulee ilmoittaa edellä mainitun 14 vuorokauden kuluessa ja tuote on palautettavan kohtuullisen ajan kuluessa. Onnin Auto Oy:n myymälästä ostetuilla tuotteilla ei ole etäkaupan 14 vuorokauden palautusoikeutta.
Tuotteen ostohetkeksi katsotaan päivä, jolloin tuotepaketti on lunastettu tai kuitin päivämäärä. Käyttäjän vastuulla on tarvittaessa osoittaa lunastuspäivä.
Asiakas maksaa palautuksesta johtuvat posti/rahtikulut.
Onnin Auto Oy palauttaa käyttäjän maksusuorituksen tuotteen palautuksen johdosta viimeistään 30 vuorokauden kuluessa tuotteen palautuksesta.
Poikkeustapauksessa myönnetystä palautusoikeudesta Onnin Auto Oy veloittaa tuotteen käsittelystä ja arvonalennuksesta aiheutuvia kuluja vähintään 10 % tuotteen hinnasta.


Palautettavasta tuotteesta on ennen palautusta täytettävä palautusilmoitus tästä!


Takuu

Tuotteilla on vähintään 3 kuukauden takuu, josta Onnin Auto Oy vastaa. Tuotteen valmistajan antama pidempi takuu on ilmoitettu erikseen tuotteen tiedoissa. Käyttäjälle toimitetun tuotteen mukana tulee lähetyslista, joka on myös tuotteen takuutodistus.
Tuotteen takuun perusteella tapahtuva vaihtaminen tai korjaaminen ei pidennä tuotteen alkuperäistä takuuaikaa.
Onnin Auto Oy voi vapautua takuuvastuusta, mikäli voidaan osoittaa, että tuotteen virheellisyys tai rikkoutuminen on aiheutunut tuotteen ohjeiden tai käyttötarkoituksen vastaisesta käytöstä.
Käyttäjän on ilmoitettava tuotteen virheestä Onnin Auto Oy:lle kohtuullisessa ajassa siitä, kun käyttäjä on havainnut virheen tai olisi pitänyt havaita se.


Muut ehdot

Onnin Auto Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamasta toimituksen viivästymisestä.
Mahdollisiin käyttäjän ja Onnin Auto Oy:n välisiin sopimusta koskeviin riita-asioihin sovelletaan Suomen lakia.

Maksut Luottokunnan kautta

Mikäli haluat maksaa Luottokunnan maksutapojen kautta, Onnin Auto Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Onnin Auto Oy vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Suomen Verkkomaksut Oy:lle.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Luottokunnan kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ

Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.